tirsdag den 21. maj 2013

POWER to the people...

eller ihvertfald et lille power kick til moi!

Den 7 marts...
(Ja... det er efterhånden for længe siden, at jeg har været aktiv her på bloggen - men jeg synes nu alligevel ikke, i skal snydes for dette gamle indlæg...) 

deltog jeg i EER's Power Dag i Spinderi hallerne i Vejle.




Og det har taget mig lidt tid at fordøje de mange indtryk...

Dagen var fyldt med indput lige fra begyndelsen. Et program spækket med powerspeaks om alt fra salg og markedsføring til personlig power.

 Det var gratis at deltage i dagen, som var målrettet kreative og værksættere.


Der var velkomst af Bent Bendtsen og taler fra kendte iværksættere som kort fortalte om ups and downs ved at starte op for sig selv.

Der var rig mulighed for at netværke på kryds og tværs... søge information om alt fra skat og kapital søgning til de mere kreative aspekter.

 
                             

Takker for en inspirerende og givende dag...

On the move...


Her er lidt fra mit liv i kasser...

en følelse af rastløshed rammer igen min krop - en følelse som efterhånden er blevet ret så familièr...


Har efterhånden pakket ned og pakket ud igen flere gange, end hvad er en sigøjner værdig... Og jeg tænker som hver gang... At:
"This is the time to stay".... 


Mocca skal der til...

"here we go again...."




Musik skal der til... det kære anlæg er noget af det sidste der pakkes ned og noget af det første der pakkes ud.. de fleste vinyler er pakket... men der er en skive tilbage,0)



so this time.... maybe this time...

for those invited -

I starten af maj fyldte lillefisken sit første år.... - Ja han er vel efterhånden ikke så lille mere;0). Som jeg sidder her, tænker jeg tilbage på et år der har bragt så meget med sig.  En masse glimt fylder mit hoved...tiden er fløjet afsted.


Ca. 14 dage før fødselsdagen var vi i det kreative hjørne herhjemme og lavede indbydelser så vi kunne få fejret vores skønne unge;0)...

synes at jeg ville dele ide'en med Jer :



Forside

Invitation tekst

 
Ønskeseddel på bagside


Vi fejrede ham af 3 omgange (Ja mindre kan ikke gøre det når man er født ind i en dele familie med dobbelt op på kærlighed ♡!!!)... 2 lørdage fordelt på familien... og på selve hans fødselsdag hvor vi bare råhyggede 'Os 3 - og misserne'... Morgenhygge med mor Klump pandekager (Alt med Rasmus Klump er det store HIT for tiden).. Et enkelt besøg ved lægen og så ellers bare afslapning og leg ;0)

Selvom det var en hård omgang at fylde år med de mange indtryk - og at han ikke fik meget ud af første fejring grundet sygdom, var det trods alt nogle hyggelige dage;0)