tirsdag den 13. august 2013

Vores "lillebitte" stue

Det er så her at hverdagen leves:
 
Vinyl lamper i eget design
 
Lækkert vattæppe fra Avesjov på sofaen
 
Maleri af Anne Kastrup
 
 
 
With Love....

 

mandag den 12. august 2013

Goodmorning my sunshine ♡

For et par år tilbage lavede jeg, med hjælp fra en god veninde, dette til manden min:
 
 
 
 
- En gave der vakte stor glæde og siden er blevet brugt flittigt.
 
 
 
 

Ferie aka Staycation ;0)

Vi har bl.a grundet flytning valgt at tilbringe sommerens ferie i vores nye hule og herfra tage på små og store ture ud i det blå.
 
 
Da Charlie endnu ikke er så gammel skal der ikke så meget til... det er de små ting der bringer glæde og en på opleveren.... - Det kan vi voksne lære noget af. At leve i nuet og suge hverdags lykken til os, det er noget der kan få smilet frem;0)!!!
 
 
Med ønsket om at jeres sommer har været - og må blive fyldt med glæde og solskin, vil jeg her dele med lidt glimt fra vores:
Hygge og leg på værelset
 
I mormors have
 
 
Ferie læsning - " for en 5'er blandet"

Charlies Bogkasse



Som I kan se i et tidligere indlæg har Charlie sin egen kasse med bøger i stuen... Han har mange bøger, men I kassen er et aldersvarende udvalg som han nyder at kigge i selv - men som vi også hygger med sammen i sofaen:0). Han er nu nået en alder hvor tålmodigheden er der til at vi kan kigge sammen.. og ofte finder han selv en bog og kravler op i sofaen for at hygge med.


Jeg vil præsentere jer for de bøger som vækker begejstring herhjemme pt. :'

Disse 2 bøger har ingen tekst. Vi kigger billeder og siger hvad vi ser.


Foto albummet med billederne af familien studeres ofte, dette album kan holde til lidt af hvert, og egner sig derfor til at blive brugt af små hænder.


Denne hygger vi med i sofaen inden putte tid;0)


Denne "Føle bog" har i øvrigt en sjov tekst med rim.
- Helt klart en af favoritterne


Charlie er vild med maskiner - Denne Lego Duplo bog ligger op til en god snak omkring de maskiner vi ser i gadebilledet. Selvom det er lego biler der vises er de let genkendelige
 

Rasmus Klump bogen er rigtig god når der skal læres ord. De forskellige emner/"ord" vises både for sig selv og i en samlet kontekst på modsatta side.
 

Denne bog er sjov fordi man kan isætte et billede af barnet, og barnet kan således lære om sig selv i forskellige situationer. Eksempelvis som politibetjent, tog konduktør og astronaut.


Vi finder ofte bøger i genbrugs butikker, her får vi dem til små penge, hvilket gør at "horisonten" kan blive udviddet lidt oftere.

- Hvilke bøger hitter hos jer?